fredag 6 maj 2011

538. Senare idag 6 maj

Första ggn vid 15 tiden åkte jag till kyrkogården det var regnigt och kallt blommorna var ju på plats och ett ljus tänt igår em.Tog med några ljus till och lyktor för det regnade. Så tungt det är att stå där och stirra på en sten med hennes namn och inte förstå något.
Sonen ringde vid 17 tiden och vi bestämde möte där på kyrkogården och tänk när jag åkte dit nu så tittade solen fram så medan vi stod där sonen och jag så började solen lysa och kännas varmare. Vi sa hur mycket vi saknade henne och han hade köpt vackra rosor till henne den här gången också. Vi stod där och pratade mycket innan vi återvände hem. Det var en varm solig dag den dagen Carola lämnade oss en fin vårdag. Och idag eftermiddagen kom solen fram för så skall det ju vara.

537. Idag 6 maj 2011

Idag den 6 maj 2011 är det 7 långa år sedan jag miste min dotter Carola. Ändå så nyss svårt förstå att tiden går. Saknaden och sorgen är inte mindre och dessa dagar är den mycket intensiv.
Jag började dagen igår (5 maj) med att vara barnvakt på förmiddagen till min sondotter 3 år och det är en lisa för själen.
Så åkte jag till blomsterhandeln för att ordna blommorna till Carolas viloplats. Åkte till kyrkogården och ställde dem på plats för jag vill de skall finnas där så tidigt som möjligt just den dagen. Och naturligtvis skall jag dit idag och tända flera ljus hos henne.
En dag som alltid är den värsta i mitt liv, en dag jag aldrig kan förstå att hon inte är kvar här med oss på det sätt vi helst vill. Men jag vet hon följer oss därifrån hon är nu. Älskade dotter saknar dig och älskar dig, bär dig med mig i hjärtat och i minnet varje stund och dag.
Det här kortet fick jag idag av en vän till Carola så tacksam för den gåvan


Blommorna på plats eftermiddag 5 maj, det skulle bli kallt på natt mot 6 maj därav plasten men den skall jag ta bort när jag åker dit idag, är mitt i natten när jag skriver detta