fredag 27 mars 2009

227. Det där med att sova

Nu har jag problem igen med sömnen. Gick omkring härom nattet och blev rent desperat för att jag inte kunde somna trots alla övningar som ex avslappning, räkna, läsa lite osv.
Rotade i medicinskåpet och hittade tabl för ro och sovning hade alldeles glömt dem.
Ja första natten gick ju skapligt med en sån tabl. Nästa gjorde jag samma men inte gick det att somna, inte förän kl. halv 7 somnade jag och skulle upp halv 8 för de skulle komma och kolla ventilationen här som de gör med jämna mellanrum. Strax efter 8.00 om det en. Gick ju fort. Försökte somna en stund så det blev 1 timma till. Så åkte jag och handlade och hem. Mamma ringde behövde varor på affären så jag åkte och handlade åt henne också. Varför ringde jag inte innan jag for första ggn. Tja jag hade handlat så pass mycket själv att jag aldrig orkat bära mera, mina händer klarar inte det. Senare på kvällen ringde en vän och behövde lite hjälp med ett data progr.så jag tog aposlahästarna och gick till henne, hon bor nära. Nu är jag trött och skall lägga mig hoppas ju på att få somna normalt men har inga höga förväntningar.
Våren ja, den kom av sig totalt har varit så kallt upp mot -15 på nätterna på en del ställen här.Inte många dar kvar så är vi inne i april månad vi får hoppas att tinandet av all snö sätter igång igen.