onsdag 19 augusti 2009

314. Videoband till DVD skivor

Nu har jag överfört en del av ett videoband till en dvd skiva. Det är samma spelare för båda. Köpte en i våras för att inte något skall gå förlorat av de filmer jag har på Carola och övriga.
En inspelningsbar DVD med VHS är det smidigaste sättet att föra över VHS till DVD, det involverar ingen dator överhuvudtaget.

Det var inte lätt att titta på filmerna där min älskade dotter är med, tårar och hjärtklappning och nerver hela tiden. Men det är värt allt att kunna behålla dessa filmer innan de förstörs på videobanden för de säger att magnetismen går ur banden.

Sedan kan jag se dessa filmer även på datorn om jag vill och göra flera kopior.

I övrigt har jag några dåliga dagar med mycken gråt allt får mig till tårar så nu är jag där nere igen. Hösten kommer sakteliga och jag vill verkligen inte ha vinter igen. Den som vi hade var väldigt svår tycker jag personligen, mycket snö tidigt kom den och lång vinter hade vi. Nej, jag ser inte fram mot den alls.
Men inga val finns nu heller. Tänk om man ändå kunde gå i ide som en del djur gör. Trött är jag men sova hela natten igenom verkar omöjligt är väl något jag måste lära leva med också.