söndag 25 maj 2008

69. Morsdag

Tänker så på mitt barnbarn som inte har sin mor kvar att fira. Det kniper i hjärtat. Och inte heller kan min dotter komma till mej mera, allt detta gör så ont.
Endast sonen m. fam. kan komma för han bor här på orten. Den äldsta dottern bor för långt härifrån. Det är ett kärt besök med den lilla nya tösen som nu snart blir 4 månader. Är så härligt att få gå omkring med henne i famn och lillhuvudet går från sida till sida för hon skall se allt och jag pratar med henne och visar och så får man dessa ljuvliga leenden.
Sedan så träffas vi syskon hemma hos min mamma, hon får tårta och blommor av oss.

Här har varit en solig och varm morsdag. Hoppas nu veckan blir lika fin och kommande helg. Min mor skall åka norrut och fira sin systers 90 årsdag nästkommande söndag.

Själv skall jag åka söderöver några dar till min äldsta dotter m. fam, början juni.

Lördag 31/5 skall vi ha avslut inför sommaren i vår Febegrupp här i västernorrland och vi skall ut och äta tillsammans.
Nystart igen i augusti efter skolorna börjat och i september skall vi ha en Minnes stund för våra barn med präst i ett gammalt kapell , det ligger invid vattnet, havet och så skall vi sända upp sk. rislampor/ufoballonger. Då kan hela familjen vara med om de vill hade vi tänkt.

Nu är jag så trött, tankarna kommer och saknaden, allt. Jag önskar så att det vore annorlunda att allt är en mardröm jag skall vakna från. Snart om några dar kommer hennes födelsedag, den dagen som var den lyckligaste, nu är den så plågsam.





Vivstavarvskapell