lördag 28 mars 2009

228. Mera snö


Det har snöat hela natten och fortfarande nu på eftermiddan faller det snö det är +2.3 gr så den är blöt, tung. Så nu får våren ta ny fart och börja om igen. Fast det är ju så att det kommer alltid lite ny snö så här års åtminstonde här i mellersta norrland.
Somnade efter kl 03.00 och sov med bara ett uppvaknande och vaknade när jag sov som tyngst av telefon. Men jag har i alla fall fått sova en hel del timmar, skönt.
I morgon skall min son och lilla sondotter Mira komma på besök, bara de två så att mamman får lite egen tid. Ser fram emot det att få umgås med de två, underbart.
Skall göra våfflor har jag tänkt, den lilla är mjölk allergisk så jag ersätter mjölken med havremjölk och inga ägg. Tur att det finns ersättning nu på de flesta affärer men det gäller läsa innehållet noga.
Hoppas väderet blir bättre till påsken så jag kan sätta några krukor med påskliljor på min dotters viloplats. Jag brukar gräva ned lökarna efter de blommat ut runt kanten på stenen, får se om de orkar upp de lökar jag grävt ned förra åren. Några blir det nog. I fjol kom det upp några i alla fall.

Ha det så bra i helgen, även om vi får vänta på den riktiga våren ett tag till.