söndag 19 maj 2013

617. Värme sol

Nu är det bara 2 veckor till bröllopet där mitt barnbarn skall stå brud. Vi åker 80 mil en väg, min son med familj och jag för att närvara, vi anländer dagen före. Har tänkt åka på natten, Torsdag mot Fredag, för det blir lugnast för de små barnen, vi lär vara duktigt trötta när vi är framme men har en natt att sova före bröllopetm fast det lär nog vara turbulans där, för det är flera som kommer samma dag som vi, av släkt.

Nu har det varit soligt och varmt +23-25 gr i 2-3 dagar. Härligt hoppas att det nu håller i sig hela sommaren, det behöver vi här efter denna långa vinter och kalla vår.

Min förlorade dotters födelsedag närmar sig, hon skulle fylla 50 år i år, om hon fått leva här med oss, det var 9 år den 6 maj som vi förlorade henne. Det känns extra svårt och ångesten tar tag i känslorna nu. Denna månad är så jobbig för det var då allt hände. Hennes bortgång och allt vad det för med sig av chock smärta ångest och att inte förstå, att leva i en bubbla och så i slutet månaden hennes födelsedag, allt rullar upp igen i huvudet, allt kommer obönhörligen tillbaka och jag måste ta i ordentligt för att slå det ifrån mig för att orka och ställa in mig på det kommande bröllopet. Tur i all villervallan i mitt huvud att det blev nu, bröllopet alltså,
Här lägger jag ut några bilder jag tagit idag utanför där jag bor.

 Gungorna för barnen är på plats här
 Färgan (vita båten) har börjat gå igen på sin tur runt öarna jag kan se den från min balkong
 Gräsmattorna mm har blivit gröna och träden en del, andra är på gång
 Till sist min balkong blomma (Den skall jag sätta på kyrkog. sedan för
det blir för hett på min balkong när jag måste ha fönstren stängda där medan
jag är bortrest)

Trevlig fortsättning på sommaren alla.