söndag 18 maj 2014

639. Den värsta dagen i mitt liv 6 maj

Den värsta dagen i mitt liv har passerat åter igen, jag, min son och min dotterdotter träffades på kyrkogården och satt blommor och tände ljus där den 6 maj 2014. Den dagen är det 10 år sedan min dotter lämnade oss för en annan värld. Saknade går inte beskriva i ord, den finns där varje dag.
Veckorna före mådde jag förfärligt dåligt. Alla dessa minnen från sista åren dyker upp och det gör så ont.
Här är de blommor jag satte på min dotters viloplats
 
Helgen innan hade jag min sondotter 6 år hos mig, hon ringde och frågade "Farmor får jag komma till dig och sova över" och så klart fick hon det. Vi hade en härlig lördag eftermiddag, med middag och fika och pyssel. Söndag förmiddag så lekte vi lite, såg på video snuttar som jag spelat in från det hon var liten. Sedan på väg hem med henne så åkte vi in till farmors (jag) gamla mor (min mamma som är 93 år snart). Så det blev en intensiv och rolig helg för mig.
 
Annars händer inte så mycket, det har varit en rätt kall maj månad så träden har tagit lång tid på sig att slå ut sina löv. Det värsta är ju all pollen på våren och så många som är pollen allergiker.
Så klart åkte jag på en förkylning den här helgen, som tur är lite lindrigare men det är nog ändå för mig som har astma och även sjukdommen KOL. De har gått relativt bra värst är hostan. Helgen har bjudit på sol och lite varmare väder inte över +20 gr men det är betydligt bättre än dryga +10 gr som det varit så länge.

Ha det så gott alla därute