söndag 3 januari 2010

395. Så var julen och nyåret över



Känns verkligen skönt att jul och nyår är över för den här gången. Men nu skall allt plockas bort dingel och dangel o glitter. Det jag saknar är alla ljusen i fönstren de lyser så hemtrevligt i alla fönster.
Vintern har bara börjat och det känns så långt till våren men ändå går tiden så fort trots att den står stilla när det gäller saknaden.
Är så väldigt frusen i år men det har ju blivit väldigt kallt ganska tidigt i år känns det som.
Tog några kort när jag åkte hem från sonen igår stannade efter vägen kanske skrämde jag några bilister med blixtarna, fniss, fick några att köra lite försiktigare vem vet. Polis ni vet.






Den ljusa fläcken en skymt av SCA Östrands fabriken
det hållet jag skall köra mot till mitt hem

394. Besöka barnbarnet

Idag 2 januari (PS såg inte att klockan var över 12 när jag skrev detta) var jag till mitt yngsta barnbarn och vi två bakade några figurer finns nån slags lera som man kan använda och baka med. Hon bestämde att jag skulle sitta på den där påsen eller vad det är och visade hur man gör. Ha, ha roligt är det. En lisa för själen.



Var så kallt idag mellan -10-12 gr.

393. Tända ljus

Åkte till kyrkog. idag den 2 januari tände ljus och en marschall kallt ute, ser att klockan blivit över 12 så det blev lite fel på datumet när jag skriver.