lördag 22 maj 2010

451. Miss

Nu är det bestämt den 14 el 15 juli flyger jag till min dotter i Borås. Där möts vi och sonen m fam som kommer från Gotland och Kålmården sedan åker jag bil med dem hemåt efter några dar skall bli roligt få träffa dem alla tillsammans blir inte så många tillfällen till det när vi bor så långt ifrån min äldsta dotter, sonen och jag.
Tänkte beställa resan via internät och kom så långt som att betala men då tog det stopp för det skulle till nåt säkerhets tjosan 3D och det fixade jag inte så jag avbeställde fick bekräftelse på avbokn.
På måndag blir det till att åka till resebyrån och boka med dem. Så är det dags också att byta ut kontokortet innan giltighetstiden är ute. Hå hå mycket på gång nu.
Så är det Carolas födelsdag och så är det morsdag tänk så allt klumpar ihop sig men annars är det så väldigt lugnt emellanåt, tur det.
Ringde mamma idag också men fick inget svar, väntade lite ringde igen men nej då. Tänkte hon var hos någon av mina syskon så jag kontaktade dem men nej hon var inte hos nån. Blev så nervös för hon är trots allt 89 om några mån. Tog på jacka och nyckel och allt och for till henne låste upp ringde på dörren och låste upp den och där stod hon, vilken lättnad. Hon hade suttit på balkongen men inte tagit med bärbara och hon hör rätt dåligt numera.
Jag brukar ringa ett par ggr med lite tids mellanrum utifall hon är på toa eller balkongen så hon inte hör.
Blir så nervig numera men jag bor nära så det tar bara nån minut till henne.
Det var den pingstafton, inget att fira för den delen den här helgen är ju som en vanlig.
Trevlig Pingst.