tisdag 10 mars 2009

215. Firar dag

Kenny

Lurvan

Gaston





På söndag firade mitt näst yngsta barnbarn 21 år. Samma tid för 5 år sedan levde hennes mamma, min dotter. Jag bakade tårtan som jag gjort de här åren, samma som hennes mor alltid gjorde. Marängtårta, kanske inte så vackert dekorerad men ack så god.
Vi = mormor, morfar, farfar, hennes far och hennes kille och några andra var där och grattade henne. Och även 3 stycket rottweilers, 2 av dessa är Carolas hundar och en är Carolas dotters, hon går i sin mors fotspår när det gäller hundras. De är så otroligt snälla och fina hundar dessa.
Kenny hanhunden nu 10,5 år med buskiga ögonbryn och skägg ja faktiskt han har skägg väldigt charmig är han, har en ny husse som avgudar honom en vän i familjen tog sig an honom. Tiken Lurvan nu 8 år som Carolas pappa tog hand om och som är mamma till 2 valpkullar, 13 st sammanlagt. Den sista kullen är nu 5 år. Så har vi då ynglingen i skaran den hund som Carolas dotter har skaffat, Gaston 2 år gammal.
Det känns i hjärtat att se alla tillsammans och i den villa Carola äger och som hennes dotter ärvt. Det finns så många minnen där och saker som finns kvar och så det enorma tomrum jag känner, saknaden, sorgen över att hon inte är med, allt vi missar tillsammans.