torsdag 26 februari 2009

210. Gamla anteckningar i almanacka från 1979 osv.

Plockade fram Almanackan från nov 1979 och år 1980 och började läsa. Jag förde anteckningar om hur dagen varit varje dag till 1986.
Från det att jag fick mitt yngsta barn, sonen, var jag hemmafru i 12 år innan jag började jobba igen. Mina 2 flickor var nästan 10 och 13 år när han föddes -73.

Ja jag säger då det, dagarna är fulla av folk,mina syskon med respektive o barn, vänner, svärföräldrar, föräldrar som kommer och går och så mina 3 barn, mitt första barnbarn var drygt 2 år -79, (jag var 37 år så nu vet ni det) och så en hel del andras barn som jag var dagmamma åt i olika omgångar och kompisar som mina barn tog hem.
Full späckade dagar och så bak och städning och åkande hit och dit. Hur orkade man. Jodå, det gjorde jag man var ju ung då. Det är faktiskt roligt att väcka till liv allt som fanns runt omkring mig och min familj då, vilka härliga tider, vilket rikt liv. Jag saknar den tiden väldigt mycket nu. Men allt förändras, men de var min lyckligaste tid fram till Carola blev sjuk. Då var jag helt inställd på att den tiden med henne skulle vara hennes helt och fullt.