lördag 10 mars 2018

678. Ingen vår i sikte ännu

Nu är det bortgjort. Alla barn o barnbarn o barnbarnsbarns födelsedag i slutet januari=5 stycken. Och idag ännu en, så nu dröjer det, i alla fall tills juni innan nästa gäng.
Vilken vinter det varit i år. De har snöat varje dag, oväder i slutet januari o början på februari. Riktigt ordentligt snökaos här i norr. Några veckor efter blev det snökaos söderut. O inte är det slut än, fast vi är en bit inne på mars månad.
Nä, våren är osynlig än så länge.




Själv har jag haft problem med min mage från början av december. Läkaren skickade mig på CT röntgen, den visade inte något onormalt, och det får man ju vara tacksam för, jag fick diagnosen IBS.
Jag försöker nu laga mat, efter vad magen tål och hoppas att jag skall slippa dessa fruktansvärda smärtor som jag haft/får, visserligen har jag haft detta i många år, men de har blivit värre senaste året.

Det har verkligen varit en jobbig början på år 2018, men nu hoppas jag, att det blir en fin vår med värme, så att snön smälter bort fort, risken finns ju, att det blir översvämningar, men jag bor högt så det händer inte just här.

I morgon skall jag träffa mina 2 yngsta barnbarnsbarn, är gammelmormor till dem. Härligt. En glad nyhet fick jag strax före jul. Jag skall bli gammelfarmor igen i juni. Så nu blir jag gammelfarmor till 2. 

Ja det är bara att köra på så länge man har livet och orken. Finns trots allt mycket att glädjas åt, trots all sorg som jag alltid kommer att leva med. Det är märkligt ändå, att åren har gått så fort och ändå känns det som det inte var så länge sedan jag miste min dotter.

För evigt i minnet bevarad. Älskad, saknad och alltid med mig/oss.