fredag 11 september 2009

333. Skön dag


Nybyggd altan med inglasad del och så ny fasad på utsidan av huset. Mycket jobb, många små detaljer som måste göras innan kylan och vintern kommer och det har ju varit rätt regnig sommar i år tyvärr.



Här har Mira lite spring i bena


Här står hon och ropar -famo kom- vill jag skall komma och hämta henne


Idag åker min äldsta dotter med man till Turkiet på ett par veckor som de brukar varje år. En välbehövlig semester.

Själv har jag tillbringat flera timmar med mitt yngsta barnbarn och son och sedan svärdotter när hon slutade jobbet, hon fyllde år i går så jag hade blommor och en present med.
Den lilla sov när jag kom så min son och jag hade en stund för oss själva tills hon vaknade. Hon är lite blyg först men blev lite överaskad och log. Sedan var det till att ta farmor i handen och visa nya saker i sitt rum och leka med mig förståss. Gissa vem som bestämmer då.
Dags för fika när mamman kommer hem min son gjorde iordning allt. Mira och jag tog på kläder och skor och gick ut. När vi kom till bilen så var det bara sätta henne vid ratten och så skall hon tuta för det gillar hon.
Efter det lite gunga och lite spring och så skulle förståss farmor bära henne också det hör till.
På måndag em skall jag dit och vara barnvakt ett par timmar för föräldrarna har möten på sina respektive jobb lite olika tid så de behöver farmor eftersom mötena ingår i varandra och så klart ställer jag upp.

Som sagt en skön dag med söta goaste tösen som finns (förståss) och som pratar hela tiden och kan säga vad hon vill. Ganska slut när jag kommer hem men värt allt. Mår så gott när jag är med henne. Blir ju lite avlastning på samma gång för föräldrarna. Sonen sliter med målning och mycket annat på utsidan av deras villa på helger och kvällar när han kommer hem från jobbet. Inte så många timmar kan det bli eftersom det mörknar tidigare för varje dag nu.