tisdag 2 februari 2010

409. Fortsatt kyla

Måndag den 1 februari 2010

Jag blir så trött och deppig av alla dessa sömnlösa nätter som kommer då och då när jag inte kan somna på hela natten utan då kliver upp klär mig och känner mig som en robot hela dagen. Inatt var en sån natt.
Kände mig väldigt konstig och virrig hela dan. Ringde mamma sa jag inte kunde gå på apoteket idag, var ok för henne. Går i morgon sa jag. Så började det snöa och det var -15-20 gr men blev lite mildare senare på dan.
Efter jag ätit middag så bestämde jag mig ändå för att åka till mamma och få apoteket bortgjort.
Tog bilen men åkte en vända till Sörberge för att bilen skulle få gå lite, rätt halt ute en bil hade åkt rätt in i snödrivan vid rondellen och  men stod inte i vägen för andra bilister inget allvarligt men de kör alldeles för fort.
Fortfarande kallt ute -10-15 gr nu får det bli slut på kylan.

Har inte varit till kyrkog på snart 2 veck, på fredag, är nog massor av snö som måste skottas där, är för kallt för min astma. Känns oroligt men vad göra. Måste dit en dag annars får jag ingen ro. Nu är vi inne i februari men återstår mycket än innan vintern börjar släppa sitt grepp. Visserligen flyger tiden fort men ändå, går dessutom och småfryser hela dagarna och händerna ömmar men nog är det konstigt när jag lagt mig på kvällen då helt plötsligt är jag varm som en kamin får sparka av täcket från och till. Vill nog ha vår och sommar nu även om maj månad är den allra värsta numera den som alltid varit så vacker förr, visst det är vackert nu med men ack så sorgligt svår, den månad jag miste min dotter, begravn. hennes födelsedag och så morsdag hon är ju också en mor. Men det är bara att bita ihop och härda ut.