lördag 11 oktober 2008

133. Målnings start

Så tog jag mig i kragen och åkte och köpte färg till sovrumsväggarna igår. Var in på Rusta köpte lite där och sedan till willys och handlade mat, pratade en stund med bekanta jag träffade där. Uj uj, vad snurrigt det är att åka till storcentra i Birsta, vill komma därifrån så fort det går ändå var det inte så mycket folk eftersom jag åkte vid 18 tiden.
Så skall man kånka och bära allt uppför trapporna, men det fixade jag, 2 ggr blev det.

Så idag har jag tejpat överallt där det behövs och så målat första varvet på en vägg fram till dörren mer orkar jag inte idag, bakom dörren har jag en garderob som måste
flyttas ut från väggen, pust, stånk måste tömma den på allt linne o dylikt först annars kan jag inte rubba den en tum.
Jobbigt, ja, men på samma gång roligt. Kan ju vila lite då och då ingen brådska behöver jag ha, bara det är klart till nov helst men i alla fall före jul.

Satt och pratade i telefon senare med min dotterdotter, Carolas tös, hon har mobil, hon slår 1 signal, så det är jag som får ringa upp henne,tror vi pratade i nästan 2 timmar, vi hade så mycket att prata om. Men nu var hon också förkyld.
Men de unga friska hämtar sig ju snabbare. Ljust ute idag, solen skiner faktiskt lövträden skiftar färg, alla nu, nån frostnatt och lite blåst och det faller av.