fredag 12 november 2010

494. Skottat snö

Idag åkte jag till kyrkog. på parkeringen träffade jag en bekant, han har förlorat sin fru även hon i cancer, njurcancer med spridning, jag visste hon var sjuk men när jag frågade hur det var berättade han att hon gick bort för 2 veckor sedan. vilket jag inte visste. Tragiskt med denna hemska sjukdom även om man nått över 70 åren, hon kämpade över 2 år. Vi stod länge och pratade. Till slut började det bli skymning och jag började bli kall så jag måste iväg till Carolas plats, hade spade o borste med så jag fick skotta mig fram och ta borta bort snö från sten och plantering, har kommit en hel del snö. Har en rätt lång väg skotta mig fram dit. Plockade bort ljus från allhelgona helgen och tände ett nytt i lyktan.

Kortet jag tog från förra fredagen med dimman förbryllar mig fortfarande hittade nämligen ett kort på en av Carolas hanhund som gick bort 2009 och jag tycker dimman har en viss likhet. Men var och en får ju dra sin egen slutsats om likheten.
Detta kort togs året efter Kenny gick bort

Kenny mars 2009, gick bort någon månad efter jag tog detta kort
Det här har jag sketchat
Ja vad skall man tro, det finns mycket man inte vet men tron hjälper i sorg och saknad till en viss del i alla fall.
Jag har tron om en återförening i nästa liv. Men gud så jag saknar min dotter. Fallen kommer och de känns så hopplöst och overkligt, allt kommer igen, så ont som det gör, så tomt det känns, då vill jag bort härifrån men jag har trots allt de andra barnen och barnbarnen att leva för. De är ljuset i det nya livet.