onsdag 13 maj 2009

256. Så glad jag blev

Jag blev så glad idag. Det ringde på dörren och där stod mitt barnbarn, Carolas dotter med kille och en liten valp hade de med. En Jack Russel 11 veckor, en sån söt krabat, kom med glatt viftande svans. De har en "rottis" och 2 katter förut som alla går utmärkt bra ihop, så även denna. Jag tog upp valpen i famn och genast lade den sig tillrätta och sov i mina armar hela tiden. Mitt barnbarn har ärvt intresset för djur och Carola är nog glad och ler från sin himmel när hon ser dem, så även jag.

När jag öppnade mina mail hade jag också fått ett mail från en av Carolas vänner, jag blev enormt glad. Hon bor omkring 15 mil härifrån men har varit till Carolas grav några ggr. det uppskattar jag verkligen. Carolas, numera dotterns hus kan man se från E4 när man åker norröver. Carolas dotter bor inte där numera utan bor med sin sambo i en lägenhet, så det är pappan till Carolas dotter som bor där nu och förvaltar huset. En dag lär hon väl flytta dit igen de har snart en riktig djurfarm.

Ett stort tack H för att du skrev till mig, det gladde mig oerhört. Det är värt så mycket att veta att hon fortfarande finns i era tankar.