tisdag 14 december 2010

503. Förkyld igen

Förra veckan torsdag så bröt snuvan och hostan ut. Lördag natt blev en jobbig natt ingen sömn på grund av hostan och så snuva och lite feber. Alla år jag sluppit förkylningar är slut nu verkar det som dessutom har vi en väldigt kall november och kylan håller i sig nu också en in i december ja t o m kyligare är kring -20 gr. Söderöver har de snöat men inte här på ett bra tag jodå vi har snö.
Söndag blev jag bättre i förkyln. och fick lite energi att börja göra något inför julen.
Så nu har jag bakat lite matbröd och några kaksorter gjort klart i rummet, hallen och badrummet med städning.
Handla julmat får jag göra i etapper för att det inte skall bli så tungt att bära i trapporna för hissen den är inte klar än.
Jag gjorde videojulkort med webbkameran och skickade till barn o barnbarn via mail, blev lite mera personligt när de kan se mig och höra julhälsningen.
Tja bara fortsätta städa klart men jag kan ta det lugnt skall inte vara hemma på julafton. Förhoppningsvis blir det mildare väder så man kan sticka ut näsan utanför dörrarna för att handla mm. Usch så fort tiden går, snart har ännu ett år gått sedan min älskade dotter lämnade oss. Det kan inte hjälpas men så många minnen dyker upp fina, svåra och det gör så ont, tårarna forsar men det får dom göra måste få ut smärtan på något sätt. Jag saknar henne så enormt, jag vill så gärna ha min familj hel, med alla 3 barnen och så barnbarnen, ingen tom stol.