lördag 4 april 2009

232. Gamla saker



Dessa "burkar" fick jag av en gammal dam på 60-talet. Hyllan köpte jag på IKEA senare och har målat den. Jag vet inte hur länge hon haft dem.De har inget antikvärde för de står import på dem,men jag tycker ändå de är vackra och välbevarade. De har följt mig genom alla flyttningar och inte fått en enda skada.Finns 2 burkar till som hänger ovanför spisen och är salt kar och mjöl kar och har en annan form och med trälock.

231. Hmm.. vår på väg

Åkt på en liten förkylning med lite snuva men en väldig rethost som man blir alldeles slut av. Inte orkat nånting men är bättre nu så den blir förhoppningsfull inte långvarig. Men trött blir man. Har fått sova lite bättre. Tur jag inte behöver göra mer än jag orkar.
Vad som händer i övrigt är att det tinar på ute så man kan se att snöhögarna sjunker ihop, härligt. Några bara fläckar tittar fram i slänter, så snart tittar nog tussilago upp, om den inte redan gjort det, har ju inte kollat.
Grått ute men uppehåll och +8 gr. inte illa. Ser just att solen försöker titta fram lite men för molning blev lite ljusare i alla fall.
Ha en bra helg.