fredag 26 december 2014

648. Julafton kommit och gått

Idag är det Annandag jul. Det är tyst och lugnt för min del. Det har varit en bråd tid och mycket, det har hänt tråkiga saker men bra också. Det här är det jag hittat och lägger ut idag. Kanske kan jag skriva mer en annan dag. Jo snön kom den 22 december i år 2014 lagomt till julhelgen och kyligare väder också.

http://5x5m.com/lp/19202/klm_christmas.html#embed-video

Tillsammans igen, min dotter som gick bort 2004 och hennes sambo, som gick bort hastigt nu den 25 oktober 2014. Nu ligger de begravda sida vid sida på samma plats och samma sten.

Detta ljus gjorde jag till mitt barnbarn det enda barn de hade tillsammans, hon är vuxen nu men har mist båda sina föräldrar. Det är mycket,mycket tungt för henne och ofattbart för oss andra också.

Snön kom bara några dagar före julafton, innan var det bara frost och slaskigt väder.


Men vad gör man, julen kommer ändå och man försöker göra det bästa av den, så här ser min julgran ut i år det enda som är nytt är julgransljusen.


I köket där jag suttit så många kvällar och halva natten med lite pyssel
som exempel denna lilla julgran av papper en bra terapi för tunga tankar att få vila i
Nedan ett av mina pyssel ljuslyktor för hemma bruk

Decoupage kallas det som jag dekorerat gravljusen med, som skall sättas i lyktorna på våra käras viloplats. Jag har redan satt gravljus där, inför jul med änglar på. Det är svårt att så unga, måste lämna livet allt för tidigt.


 Julafton blev hos min son o familj, som nu de senaste åren och tomten kom och barnbarnen fick sina julklappar, tindrande ögon och leende ansikten är en underbar syn 

 De är min glädje, min barnbarn, 3 vuxna och så dessa 2 som jag är farmor till. De kom och kröp ihop båda 2, på var sin sida av mig, så klart jag ville ha ett kort, så sonen tog kortet.

Fortsatt trevlig julhelg och 

Gott Nytt År 2015