söndag 22 september 2013

627. Ett tag sedan men...

Har inte skrivit här på ett tag men det har sin förklaring. Jag fick influensa och blev liggande i en vecka bara klev upp för att få i mig mat i övrig sov jag, hostade, feber, ont i kroppen och huvudvärk.
Inte alls bra när man har KOL så oerhört infektionskänslig numera. Jag som brukar klara mig bäst av alla, inga förkylningar på många år förrän för några år sedan då blev jag förkyld unjefär 1 ggr år och det är ju acceptabelt. Men nu redan i år är det 3:e ggn och jag mår verkligen dåligt. Nu är det över för denna gång hoppas jag är nu dryga 2 veckor sedan och återhämtningen tar lång tid.
Regnat har det i veckan som va.. uppehåll idag, så jag kunde åka till kyrkog. och titta till. Rensa bort skräp och satt två krukor med ljung där, tände ett ljus och ett batteriljus. Den här årstiden vet man aldrig när det kan bli frostnätter nu, ingen än här så vitt jag vet.
Min son åkte på arbete till Brasilien i måndags, 17 timmars resa. Som tur var hann han göra klart sovrummen han har iordningställt i nedre våningen. Duktig son jag har.
Min äldsta dotter är på semester med man i Turkiet första veckan har gått en vecka kvar.
Min dotterdotter som gifte sig i somras har nu flyttat allt till Linköping där de köpt villa.
I övrigt är allt lugnt, mamma klarar sig bra för sina 92 år fyllda, hon bor på äldreboende eget boende med full service. De har faktiskt tagit väl hand om henne men vi är 4 syskon som håller kollen.
Hösten är här och känns i luften och syns mer och mer på träden. Jag är ingen vinter älskare så jag
hoppas att det går fort och inte blir så kall eller mycket snö. Men usch det värsta är ju att tiden, åren går så fort. Suck.
Kort taget 21 aug. från mitt köksfönster såg en tjusig bil där modell äldre syns inte så bra men... de stora americanarna sk raggarbilarna kommer fram under sommaren