måndag 31 mars 2014

637. Vååår

Jo då, vi kan säga att våren är här nu, snön är borta sedan länge och äntligen har solen varit framme hela dagarna och dessutom en hel vecka och mera. Men nätterna har varit och är kalla med minusgrader så någon värme är det inte, isen har gått upp ute på sundet här nedanför där jag bor.
Idag har jag beställt tid för byte av bildäcken till sommardäck, i morgon får jag det gjort på en däck firma och där lämnar jag in vinerdäcken på förvaring, som jag gjorde med sommardäcken. Smidigt och bra för mig som numera inte orkar bära ut och in 8 däck till källaren. Det är värd de pengar det kostar, ganska billigt ändå med tanke på att de är försäkrade och byte av däcken ingår i priset.

Åkte iväg och tvättade bilen idag för den var verkligen dammig det ryker så hemskt från alla bilar som passerar carporten.

I övrigt mår jag både bättre och sämre, bättre för det blivit ljusare och sommar på väg. Men sämre för att 10 års dagen för min dotters bortgång närmar sig. 6 maj blir/är fruktansvärd. Ständigt dyker bilderna upp den dagen för 10 år sedan, starkare nu än någonsin, det går bara inte beskriva den oerhörda smärta jag känner, jag måste ständigt försöka tränga undan den bilden, för ångesten äter upp mig och jag sjunker djupare och djupare ner i deprisionens mörka tankar och gråt. Jag måste klara det här men det är inte lättare nu trots den tid som gått, det är bara ännu svårare förstå, därför att man på samma gång inser, fast man inte vill, hon kommer inte tillbaka, jag får inte se henne igen här med oss. Aldrigheten har tagit henne ifrån oss.
Nej, nej, det gör för ont nu också....Orkar inte mer just nu.


The empty chair for ever