lördag 18 oktober 2008

136. Birsta igen

Så blev det av att åkta till Birsta och köpa mer färg. Såg att de hade lyktor som jag köpt för några år sedan, ser ut som äkta med ett blockljus i men går på batteri och när det blir mörkt tänds den och fladdrar som ett riktigt ljus. Den lyser flera månader ja upp till ett halvår nästan.
Var ju tvungen gå på affärer och titta på småbarnskläder till mitt lilla barnbarn.
Köpte en liten västklänning med tröja och mjukbyxor. I morgon skall jag träffa henne och se om de inte är för stora men hon växer ju i dem i så fall. Barn växer så fort.

Man blir duktigt trött att gå på detta stora affärscentra, Birsta City som det heter, över 95 butiker under samma tak och om man orkar kan man gå till IKEA huset också som är nästan lika stort och ligger alldeles nära.
Och det är ändå bara en del av Birsta, finns ett oändligt antal affärer där. Behöver en vecka och varje dag för att gå till dem alla. Phuu, och så alla dessa bilar, jag blir alldeles snurrig när jag är där, vill därifrån fort.

Väldigt höstlikt idag löven faller och har alla färger. Måtte vintern bli lugn och framför allt att folk tar det lugnt. Överallt har de plockat fram julpynt.
Om 2 veckor så är det Allhelgona, det känns. Fattar inte, hur kan tiden går trots allt som hänt. Åter en svårt tid då saknaden blir extra markant och så tomt.
Jag har 3 barn 2 kvar här men de borde varit 3 kvar här och så klart mina 4 underbara barnbarn. 20 år mellan bilden till vänster och den till höger. Hon är nu 8 mån.