tisdag 27 april 2010

440. Nu har det hänt..

Tittar ut genom balkongen nu på em. och vet ni vad, jag kan inte se någon is på vattnet, så långt ögat når. Det är öppet vatten hela vägen. Igår fanns den där, isen. Så idag har solen gjort ett gott jobb.

Så har jag varit duktig idag med, tvättat och putsat köksfönstret, nu går det att se ut och solen kan titta in så mycket den bara kan, ofta, ofta hoppas jag. Fönstertvätt är inte nåt man ser fram mot precis, nu är det bara resten kvar för det här är bara ett av dem men en bra början. Men det får ta den tid det tar för mig att samla mera energi för de andra fönstren.

På något vis tror jag att jag ändå har fått lite mera av den varan, energi, och att det "meddelande" jag fick från Carola har hjälpt, för har man tron och övertygelsen då måste det ändå påverka på något sätt även om det inte innebär att man är som förr och aldrig blir. Tankarna finns alltid där och jag kommer att falla igen. Men idag har det gått bra. Nu sitter jag här vid datorn och tittar ut, ser polis station och polisbilarn för de finns här alldeles ovanför där jag bor, jag ser himlen som är blå och har moln men som släpper fram solen och så människor som kommer och går på köpmangatan och bilar åker förbi där uppe nästan i jämnhöjd till min lägenhet på andra våningen.