tisdag 30 september 2008

125. Återblickar



Barn och teater
Mina flickor tyckte om att spela teater när de var små.Så till jularna när deras kusiner kom så spelade de upp sina påhittade scener tillsammans med sina kusiner för oss föräldrar och minsann så fick vi betala inträde också. Fantasin var det inget fel på.

Mina flickor kokade kaffe till sin mamma (mej)på helgmornarna när de blev lite större 5-8 år gamla.
Jag skrev ner på en lapp hur mycket vatten och kaffe de skulle ta.De var så stolta när de kunde bjuda mamma kaffe på säng och jag njöt av det förståss. Underbara tider.

Att klä ut sin lillebror var också ett av de roliga påhitt som mina flickor hade.Den lille killen (2-3 år)blev utklädd i olika stora kläder som flickorna hade, ytterkläder,och fick små tofsar i håret och han fann sig i allt.Han var ju 10 år yngre än min yngsta dotter, alltså Carola.
När han var ännu mindre satte de honom i en papperskasse, dem de har på affären och bar honom i den men aldrig att han klagade, tyckte nog det var roligt.
De har växt upp alla 3 och fått familj, barn, men ett av mina barnbarn är moderlös, det gör ont och är svårt att förstå, jag lider med henne också. Den mor som alltid fanns för henne. Dottern betydde så mycket för Carola.
Min son är en vuxen man med familj, villa, bra jobb, sambo och en liten dotter,mitt barnbarn som föddes i januari i år och som jag är stolt farmor till.