tisdag 22 juni 2010

460. Ditt o datt

I går fick jag oväntat främmande från en kusin. Jag var i Birsta city för att titta på lite kläder när mobilen ringde, så jag avbröt tittandet och åkte hem. Vi satt ute på balkongen och pratade i flera timmar.

Idag har jag varit barnvakt några timmar till lilla barnbarnet. Full rulle det skall sparkas boll cyklas gunga och så gå flera varv runt gården mm. så idag har jag fått motion. En härlig dag med en härlig sondotter. Ganska trött när jag kommer hem men skönt kunna vara till hjälp och behövd.
Solen har skinit ett par dar blev en regnskur på em men vad gör det när solen kommer tillbaka och det skall bli fler solskensdagar enligt väderrapport.

Nu skall jag prova och åka till Birsta igen och kolla upp lite kläder som jag naturligtvis behöver. Det konstiga är ju att det alltid fattas nåt i garderoben hur man än bär sig åt. Inte för att jag är nån som handlar kläder jämt nej bara sånt jag måste ha. En snygg o bra jacka saknas i garderoben en riktig sommar jacka. Hoppas få tag i en.
Sonen är på väg till Tasmanien för jobbet, det ligger i Australien och resan är lång. Där är vinter nu men unjefär som sommar här.
En trevlig midsommar ni som firar den för min del får det vara som vanligt. Bara vädret blir fint är jag nöjd.