måndag 27 april 2009

244. Senare Söndag kväll

Klockan är över 22.00 och det är skymning här och snart mörkt men än ser man allt ute.
Jag bestämde mig för att gå ut med soporna vi har sortering här. Jag fick gå 2 ggr, andra ggn med tidningar och reklam. Fick en sån underlig känsla som om jag var tillbaka till tiden strax efter begravn. Luften, omgivningen var som en annan plats gick som i ett tomrum och väntar på vad? Inget kändes verkligt var som innesluten i nåt slags ingenmansland. Det går inte att beskriva känslan i ord men ont ont gör det.
Att kastas tillbaka 5 år i tiden så här vill jag inte uppleva men kan inte göra något för att stoppa det. Känner mig som en främling i den här världen. När skall jag vakna ifrån det här??
Så konstigt det blivit först glädjen över att få vara med de mina en dag och så in i något helt annat senare på kvällen.Vad är verklighet igentligen.

243. Söndag





Far och dotter (min son och mitt barnbarn)tycker de är så söta bilder på dem två. Översta bilden tagen idag.

Idag liksom hela veckan är det fint väder.
Jag har ringt och bjudit hem min son med fam på middag till idag men de ville hellre att jag kom dit eftersom de håller på att riva köket för att göra nytt.
Så jag tog helt sonika och packade ned middagen och tog med och åkte till dem.
Lilla Mira och jag lekte i timmar medan de höll på med rivningen.
Gissa om jag var slut så ovan som jag är att sitta på golvet och bära och gå omkring med Mira. Men roligt hade vi två, särskilt jag, pussar och kramar fick jag i massor
helt underbart.