fredag 27 augusti 2010

473. Mina dagar denna vecka

Får en för mig okänd läkare ändra min blodtrycks medicin och dos hur han vill utan att meddela mig, han har inte ens träffat mig, jag har aldrig varit till honom ens. Det samma har han gjort med min mors blodtr.medicin. Gjorde upptäckten när jag var till apoteket och tog ut medicin och fick ny lista. Letade i FASS men fanns inga uppgifter om den där.
Så jag slängde iväg ett email igår (onsdag) för att få en tid och prata öga mot öga med denna läkare och få en förklaring.
I morse=igår torsdag ringde de från vårdcentr. och bokade in en tid åt mig.

Nu har jag dammtorkat överallt i sovrummet och köket, när man har fönster och balkong öppen hela sommaren så blir det en del damm att ta reda på, så nu har jag varit riktigt duktig känns det som. En dag vardera för varje rum kan tyckar mycket men jag har varit riktigt noggrann och tiden har jag.

Det är märkligt men jag får ingen ro förrän jag varit till kyrkog för att tända ett ljus hos min dotter inför varje helg. Så idag köpte jag nya blommor att plantera, de andra såg inte så bra ut och så tände jag mitt ljus, känner mera ro i kropp och själ när jag gjort det, åtminstonde till nästa helg kanske.

Det mörknar tidigare och tidigare och det har varit kallare ute nu ett tag märks att hösten är på väg även om det kommer en solglimt då och då. Visst kan hösten vara vacker med sina färger men det förebådar en lång vinter och jag är inte förtjust i vintern.