tisdag 29 juni 2010

461. Sol sol


Nu har det varit soligt och skönt flera dar. Jag har suttit på balkongen hela dagarna mest och njutit av sol och värme och läst lite och tittat på fåglarna som leker tafatt i skyn och så tar dom en tur förbi min balkong så fri dom ser ut att vara. En och annan mås vill vara med. Lugn helg har det varit. Midsommarafton startade med rätt fint väder men kom lite åsk muller och en regnskur mot kvällen.

Jodå, jag kom hem med 2 jackor när jag var till köpcentra, några jumprar,tunitka liknande så jag blev nöjd med köpen  och ett nytt antivirusprogram.
Dagarna går och tiden för min resa till min dotter söderöver kommer sakta men säkert. Flyger ner och nu behöver jag nån som skjutsar mig till flygplatsen här hemma, möte och skjuts när jag landar är ordnat. Det blir direktflyg så det tar bara omkr en timma.
Problemet är att så många är bortresa den här tiden på året.
Och vad i hela friden skall man packa, så lite som möjligt måste det bli men ändå täcka ev.kallt och varmt väder. Sitta i en bil på vägen hem fordrar lite oömma kläder eftersom jag åker med sonen och hans sambo och mitt lilla barnbarn. Resan hem med bil kommer att ta mellan 10-12 timmar kanske mer beroende på hur många stopp vi behöver.