söndag 7 juni 2009

274. Torsdag o Fredag

Torsdag 4 juni
Åkte iväg mot Alnön
kom lite tidigt men oj vilken röra de har stackarna med köket där inte allt blivit klart på grund av felande skåp, så typiskt av leverantörer att inte kolla skador. Mira var glad och gossig AK sa att de hade varit och handlat igår för Tias slutat tidigare så jag behövde inte vara barnvakt han hade glömt ringa men gör inget vill ju vara med Mira ändå så hon och jag lekte kasta boll stoppa saker i väska dansa krypa golvet osv. Jag låssades inte komma upp själv från golvet då räckte hon fram handen mot min och hjälpte. En sån goding hon är gör mig gott leka med henne.
Fick mat där också. Var hemma vid halv 7 kvällen.
Sonen jobbade fortfarande då. Stackarn har långa dagar nu omkr. 11 dar. Börja 7.00 jobba till fram mot 20.00 på kvällen.

Fredag 5 juni
En sk telefonförsäljare hade ringt mamma för ett tag sedan berättade mamma för oss syskon när vi var där på morsdag och hon berättade hela förloppet jag sa hon skulle ringa mig om nåt hände. Mamma ringde onsdag hade fått brev om att stödstumpor skall skickas till henne 8 juni, skall vara gratis men hon får allt betala porto avg på 40 kr. Dessutom skulle de sända ett paket varannan månad sedan,så inte var det nåt gratis inte och dessutom blev det ju bindande i slutänden. Mamma var så nervös och upprörd.
I vilket fall som helst ringde jag försäljn.avd, hade eldat upp mig var arg talade om för den som svarade vad det gällde, de skulle ha kundnr. jag hade inget gav
ju namn och telef. jag sa ni har ju fått tag i det nånstanns hon sa det stod mamma tackat ja,jag sa det finns inga bevis för det, då lade hon på.
Jag ringde upp igen en annan trevligare person svarade och även jag lugnade ned mig, klagade på att de övertalar äldre fast de inte vill ha och att de måste respektera ett nej, personen som tvingade på mamma sk.Gratisprovet hade pratat i 7 min för att övertala, mamma sa det skulle inte skicka nåt och den person jag pratade med skulle ta bort "gratisprovet" ge den som övertalat henne en reprimand. Ojusta metoder mot äldre som även hör dåligt.
Ringde mamma hon var lättad, jagar upp sig så hemskt numera.