söndag 27 mars 2011

528. Söndag igen

Det blir inte så ofta som jag skriver här för jag har inte den rätta energin och det händer inte så mycket som jag vill skriva om här.
Idag har jag och min son varit till IKEA för jag har köpt ett nytt köksbord ett sk klaffbord. Det bord jag har nu är för stort för mig och väldigt massivt och tungt och dessutom är det från den tiden barnen var små. Men jag måste ändå säga det har mer än väl fyllt sin funktion och varit tåligt trots barns omilda hanterande av att måla och skriva och annat som barn gör. Nu återstår att montera ned och göra mig av med det gamla men det kan anstå ett litet tag till för jag behöver hjälp med det också. Men det ordnar sig.
I övrigt så har våren stannat upp lite känns det som det har varit lite kyligare nu ett tag och inte tinat så mycket. Vägarna är rätt torra men nu är vi snart inne i april månad så det kan mycket väl hända att vi får lite snö. Det sägs ju att ny snö tar bort den gamla. Den gamla snön är smutsig och har en hård skare och det finns rätt mycket kvar innan man kan se någon skymt av gräsmattan det är bara i sluttningar som snön är borta delvis.
Måste erkänna att jag är duktigt trött på snön och vill ha vår NU. Tänk så skönt slippa vinterkläder och få sitta på balkongen och njuta av utsikten mm.