onsdag 4 november 2015

661. Hurra it is a girl

Nu har det hänt, jag har blivit farmorsmor. En liten söt flicka föddes på Fredag morgon den 30 oktober 2015. Jag är så glad, allt har gått bra. Jag hade ju förstås köpt lite babykläder förut och förberett.
Så på måndag gjorde jag i ordning paketet, med ett kort med små bilder och en fin dikt som jag gjorde själv Skickade det med posten kl 15 och dagen efter, vid 13 tiden hade de redan fått paketet. De bor 76 mil ifrån mig så jag kan tyvärr inte åka och titta på den lilla. Men kort fick jag.

Det är verkligen underbart och stort, att min familj växer och det dröjer ju inte så länge, tills jag skall bli mormorsmor också. I januari blir det, ännu en babyflicka, som kommer till världen. Det är barnbarnet, som min dotter och hennes sambo, aldrig får se. Så Sorgligt. Tänk att sorg och glädje kan gå hand i hand, så blev det för mig, för samma helg var det också Alla helgons dag och gravsmyckning som det heter.
Så vackert på kyrkogården, där alla våra saknade anhöriga vilar, där blir pyntat med granris och vackra kransar, inför helgen och vintern, att se alla dessa ljus som lyser i lyktor och gravljusen på marken. Det är så vackert, trots att det gör ont.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4 nov 2015
Idag har jag varit och tagit min influensa vaccination och varit till sjukgymnasten, för massage av nacke och rygg. Röntgade mig den 23 oktober och fick svar att jag hade artros i halsrygg och diskkotor som är hoptryckta. Jag går en gång i veckan nu, hos sjukgymnast. Känns bra.

Ja vi är inne i november månad men det är sol och varmgrader. Har varit nån natt med lite frosthalka på morgonen, men inte en enda snöflinga än. Vi får se, när den riktiga vintern kommer. Veckorna går fort, och det är inte lång till jul igen. Nä, jag längtar inte efter julen, men tycker om julpyntet  och alla ljusen i fönster och balkonger och stora julgranarna ute, lite överallt.