onsdag 22 augusti 2012

584. Nu skall det hända

Nu rustas det till bröllop för min son skall gifta sig med sin älskade sambo, på lördag skall det ske. De har varit ett par i många år nu och har 2 barn tillsammans. Jag är verkligen glad de tar steget för jag tycker om min blivande svärdotter mycket.
Jag har köpt mig en ny klänning och gjort iordning det jag skall ge som present mm. Har också bakat kex som de ville ha till festen.
Skall ta hand om lillen 1 år under vigselakten som kommer att hållas i Alnö gamla kyrka.
Lilltösen 4 och halvt år skall vara brudnäbb, den lilla sötnosen, jag fick inte se hennes klänning förrän till bröllopet sa hon till mig sist. Brudens har jag sett. De kommer att bli så vackra så hela familjen.

Gissa vem som inte kommer att kunna hålla tillbaka tårarna, inte svårt gissa eller hur. Men vad gör det, ett bröllop är så vackert och känslosamt och det är min ende son jag/vi gifter bort.
Min äldsta dotter med son (mitt barnbarn) kommer upp igen från södra sverige till bröllopet, så jag har fixat sängplats hos mig och inhandlat lite matvaror, tyvärr åker de hem dagen efter för de skall jobba på måndag och de har redan varit hit upp en gång denna sommar, när jag fyllde år i mitten juni. Så klart är jag väldigt glad jag får träffa dem igen denna sommar.
Jag skall fota som bara den både i kyrkan och på efterfesten.

Tar nog en vecka innan man hämtat sig fysiskt efteråt men det blir ingen alkohol för min del dricker inte alls.
Som farmor har man förpliktelser för barnbarnen också.
Hoppas bara vädret inte blir allt för illa, såg att det skulle bli lite regn på lördag men det sägs ju att det betyder lycka och det vill vi ju så klart de skall få fortsätta vara. Lycka och kärlek till alla mina kära.



Så klart kommer det att kännas i hjärta och själ att min yngre dotter, Carola, inte kan vara med oss en stor dag som denna. Det smärtar oerhört men går ju inte att förändra men jag tror hon kommer att finnas med oss från sin himmel. Älskar och saknar dig så hemskt mycket Carola.