onsdag 11 april 2012

575. En lång paus

Det blev en lång paus med målandet och skrivandet här i bloggen. Men jag har varit långt ner i djupet i saknaden och annat som sker. Lusten att göra något har inte funnits. Bara gjort det som varit allra nödvändigast som att handla etc.
Men nu har jag målat igen ett vitrinskåp som jag har i rummet. Det är inte så stort men ändå är det ju en hel del detaljer att måla i synnerhet glasdörrarna. Idag har jag gjort det klart så nu skall det torka till ordentligt.
Vädret är ostadigt vissa dagar snöar det och andra regnar det och blåser. Påsken är över tack o lov. Var till sonen, svärdottern och mina minsta barnbarn på middag och lekte med de små. Tösen har hunnit bli 4 år och lillkillen är 10 månader så där är full rulle men jag älskar att träffa dem de ger så mycket positiv energi om än jag är trött när jag kommer hem. Åldern tar ut sin rätt.
På senaste tiden har jag pendlat mellan ilska och sorg och tårar, vrede för det som hände min dotter och sorgen och tårarna smärtan över att vi har förlorat henne. Saknaden blir så enorm. Om knappt en månad är det 8 år sedan cancern tog henne ifrån oss. Det är svårt förstå att tiden ändå har gått för så känns det inte det känns fortfarande så nyss.

Nu i morgon skall jag åka och skifta till sommardäck och lämna in vinterdäcken på förvaring där, precis som jag gjorde med sommardäcken. Så nu behöver jag inte lyfta dem in och ut från källaren.
Till sommaren när jag fyller jämna år kommer min dotter som bor söderöver och dotterdotter hit upp så då får vi träffas alla igen, det ser jag verkligen fram mot.