måndag 19 oktober 2009

354. Söndag med småbarn



Jag åkte till min son och hans familj i går söndag strax efter halv 13.30. Sonen hade bytt däck på stora bilen och städade garaget så jag stod där ute och pratade med honom en stund. Hans förkylning håller i sig.

Jag gick in och Mira  sov fortfarande ute i glasverandan. 
Jag gav svärdottern de recept på mjölkallergi jag hittat och så bilderna från Ms dopdag som jag tog ut från datorn hon har ju aldrig sett Ms  farmor och farfar och jag hade alla på bild. Visade också dopklänningen min son haft och då var Mira  vaken och ville prova den men det gick ju inte så hon satt den framför sig.
Den söta goa tjejen. Spelade in Miras prat med Mp3 spelaren.
Hon och jag lekte förståss och M och AK städade i badrummet.Mira pladdrade på ropade famo när hon inte såg mig så det passade att jag kunde se efter henne så de kunde göra klart men så ringde telef och de skulle få främmande mitt i allt, det är 2 kompisar till M som skulle hälsa på, då blev full fart för att få in allt i badrummet igen.
Mo med fru och dotter Filippa 3 år i april 2010 och så L Rex som är pappaledig med lilla dottern Emily 1 och halv snart. Roligt träffa Ms hockey kompisar igen efter så många år.Och det blev liv och rörelse. Jag fotade lite och så fikade vi, Mira ville sitta med famor.

Det var dags för mig åka hem och Mira ville vinka fönstret sa hon. Så jag tutade när jag såg dem i fönstret. Så jag fick tankat lite energi igår. Trött när jag kom hem men nöjd lade mig tidigt vid 21 tiden trodde jag skulle kunna somna för jag var så trött men icke. Suck suck.