torsdag 18 februari 2010

413. Yr i bollen

De här 2 senaste dagarna har jag mest legat i sängen. Ibland får jag riktiga svindel anfall och då är det bara sängläge som räknas. De yttrar sig som så att det snurrar som en karusell i huvudet och då blir jag illamånende också. När jag kliver upp är det lätt gjort att jag vinglar och nästan tappar balansen och det är ju inte så bra. Det brukar ta några dar i bästa fall innan det är över. Det här beror på spänningar och problem med nacke och några halskotor som gör att nerver kommer i kläm enl.röntgen. Inget att göra åt säger läkaren. Har haft det i många år och går bra för det mesta men så rätt vad det är kommer yrseln.
Så har vi det här med vintern också, igår snöade det lätt mest hela dagen och kylan är tillbaka -10 gr och skall bli kallare har jag hört, jag vill att våren skall komma NU. Tycker inte alls om kyla och mycket snö.
Skulle behöva gå och handla men vågar inte gå för tänk om jag ramlar eller blir så illamående att jag urpar upp. Folk kan ju tro att jag druckit, jag som inte gör det. En dag till får jag vänta med det och göra lite lättare sysslor här hemma där jag inte behöver vrida allt för mycket på huvudet, det behövs så lite för att det skall snurra runt.