torsdag 3 mars 2011

525. Energi efterlyses

Nu har det gått en och en halv vecka sedan jag blev förkyld och snuvan är bra, hostan bättre men ack jag har ingen som helst kraft kvar. Skulle behöva gå till apoteket och så handla lite, hade tänkt mig det idag men orkar inte riktigt får försöka i morgon än klarar jag mig nån dag till.
Ute har solen skinit flera dar och det tinar faktiskt också. Så skönt, känns i luften att den värsta vintern börjar gå mot sitt slut och hopp om att våren ändå kommer i år med, dagsljuset är flera timmar längre. Har suttit på balkongen mitt på dagen för där blir det lagom varmt nu. Nu gäller det bara att få tillbaka livsandarna. Försöker med lite lätt träning här hemma så jag är säker på att benen bär när jag skall ge mig ut och handla.
Händer inte så mycket har beställt till hos frissan till veckan och jag kan lova det behövs. Skall beställa tid för service på bilen framöver också för den skall besiktigas nu för andra ggn sedan jag köpte den 2006, slutmånad är sista maj, men det skall komma en inbjudan med förslag på tid som det heter och det är bra.