onsdag 22 december 2010

505. Hiss mm

I går när jag kom gående nerför trapporna så säger grannen, som jag träffade där ner, Åker du inte hiss?
Nä, jag undrar när den blir klar, säger jag. Jo, men den är klart, säger hon och så visade hon, jag hade ingen aning, med det kändes härlig för jag skulle först gå till mor lämna en julklapp och sedan till apoteket och så handla lite. Vad skönt att kunna ta hissen när man har tungt att bära, så nu har jag gjort min premiärtur med hissen, den till och med pratar. Nerför trapporna kan jag gå för motions skull, hmm, när jag inte har nåt att bära på som är tungt. Bra va!
Jag skulle äta middag och då ringde det på dörren, det var min bror och svägerska som kom på ett litet besök och hade med sig en juluppsättning, jag blev glad för besöket.
Efter maten åkte jag iväg till Lidl för att handla lite igen, tyvärr var det slut det jag tänkt mig, var lite för sent ute de har inga stora lager precis. Men det var ok.

Idag åkte jag iväg till kyrkogården för att skotta för det har slutat snöa och lika bra skotta bort snön utifall det skall komma mer, jag har en bit att skotta fram till Carolas plats men snön var lätt eftersom det är så kallt -15 gr men man håller värmen. Tände ett ljus också men skall ju dit på julafton tända flera.
Skottat mig fram och startat skottning på ena sidan

 Färdig

 Vägen dit är dubbelt så lång än det som syns här.

Från Carolas plats snett rakt över finns en julgran

Tankade bilen och sedan handlade jag igen några saker jag skall ta med till sonen till julafton. Kilade in på en barnklädesaffär som är rätt nyöppnad här hittade några plagg till lilla sondottern.

 Automatisk bensinstn
"Stora" köpcentrat Vivsta där butikerna ligger härifrån och i riktning framåt, för mörkt för långt för att synas.

Oj så trött jag var när jag kom hem och ont i armarna man är ju inte så van att skotta snö än åtminstonde.
Bara några dagar kvar till julafton nu, så nu har jag börjat slå in julklapparna och skall ta ett tag med golven, sedan får det vara bra inget mer städande osv. Blir några middagar under julhelgerna för barn, barnbarn.

Avslutar dagen med dessa fina rader
Fått Låna av Katarina och Amelie i fb. Tycker den är så fin.

När änglar firar jul finns ingen sorg och inga tårar.
I himlens valv finns inga dumma och inga dårar.
Där vandrar alla änglar sida vid sida, hand i hand.
Där binder dom sig samman i julens röda kärleksband

Författare okänd