fredag 10 december 2010

502. Inför julen

Igår kväll 8 dec. hade vi avslutning i Febe Medelpad inför jul uppehållet. Vi var nog kring 15 st som samlades på Gårdsbutiken det är en prylbutik med lite annorlunda saker än de som finns på affärerna, väldigt fina prylar och de tar också emot grupper som vill komma och äta paj tillsammans och sedan handla om man vill. Den ligger en bra bit ute på landet kan man säga men blir en lugn och avskild plats och passar utmärkt för oss, för där är bara vi, är nog 3:e ggn vi har vårt Febe julavslut där.

Ett foto från fjolårets Febe avslut från Gårdsbutiken den består av 3 rum i lite gammeldags stil och fyllda med jättefina saker.

Tyvärr blev jag förkyld igen inte alls väntat men mitt immunförsvar har väl tagit slut och jag var till barnbarnet i lördags som var snuvig, barnbasselusker är smittsamma. Har snuva, näsan kliar och jag nyser och så lite hosta men hoppas det är snabbt övergående vill kunna göra klart lite julstök. Tiden går så fort och mycket skall göras. Inte en enda julklapp har jag köpt än. De stora får pengar, det minsta barnbarnet får nån sak men måste fråga föräldrarna vad, för hon har ju allt redan.
Var och handlade så det är gjort för denna helg. Ute har det bara varit -3 gr, rena våren, hmm, men det blåste.
Nu i kväll när jag skriver detta är det -9 gr igen. Några snöflingor kom det men ligger bara som ett tunt puder på den lilla snö som är och inget mer snöande nu.