måndag 25 januari 2010

404. En bra lördag

Kunde inte sova i natt trots flera försök så jag klev upp och fikade. Ingen mening att ligga kvar och vrida sig runt, runt.
Åkte iväg till födelsdagskalaset halv 11 var där strax före 11 skulle fira både son och barnbarn eftersom sonen åkter på jobb till veckan.
Barnbarnet var inte så pigg har lite hosta och lite feber. Men hon tyckte det var roligt öppna paketen hon fick, en väst att ha utanpå med reflexer och ritblock, kritor och ett Musse Pigg pussel och så fick både hon och sonen var sitt paket med blommor. För henne en pyttevas med oasis där blomsterh. satt ned små rosa blommor med vitt och grönt blev så gulligt, till farmors lilla prinsessa.
Mira  blev så glad när hon fick sina blommor att hon jublade högt och blev alldeles till sig raringen, 2 år blir hon. Inte klokt så tiden går.
Hon och jag skulle förstås lägga pusslet och sedan rita vi, hon bestämde jag skulle rita mamma pappa Mira och så farmor (jag alltså) och så blev det.
Vi blev bjudna på en pastasallad med kyckling och god sås till. Så blev det tårta Mira en special satt i mitt knä och blåste ut ljusen och hon klarade det på en gång mycket duktigt för att vara så liten.
Som alltid den bästa dagen när jag är med henne och de mina.