måndag 24 maj 2010

452. Birsta köpcentra


Strax före kl 12 idag åkte jag till Birsta och Resia och bokade flygresan till Borås till i mitten av juli. Min äldsta dotter fyller jämna år, då skall vi samlas hos henne för att uppvakta. Det är inte så ofta vi kan träffas alla, så det skall bli väldigt roligt. Det är mellan 75-77 mil härifrån. Hemresan blir bil med sonen m fam. eftersom de kommer direkt från en semester söderifrån.
Det tar tid på resebyrån för de använder datan också och det är väldigt mycket knapptryckande. Tog för säkerhets skull en avbokningsförsäkring också.
Sedan gick jag och köpte mig en snygg tröja, typ T-shirtmaterial men lite ovanligare snitt. Gick vidare där inne på Birsta City där alla klädesaffärer o dyl finns och köpte mig en ny väska modell större.
Rätt tröttande att gå där inne bland alla affärer. Sedan bar det iväg till nästa affär, Skopunkten, för att se om de hade några sommarskor typ sandaler och hittade ett par, därefter var det dags handla lite mat, det gick rätt fort. Men jag var ändå inte hemma förän strax efter halv fyra, em.
Solen har skinit idag efter några grå dagar. Blir så inaktiv när det är grått väder, var inte så varmt idag en bit under 20+ men lagom att gå i affärer.
Blir nog nån mer resa till köpcentrat längre fram, skulle behöva en snygg jacka och finkläder kollade nu men såg inget som jag ville ha, allt verkar vara för ungdommar, glömde kolla på jackor.
Den här veckan blir det en del åkade, blir så stressad av alla måsten. Så skönt när man gjort undan några ärenden.