fredag 19 december 2008

153. Besvikelse


Mitt köksfönster julen 2008

Skulle åka handla så jag gick ner till bilen och starta den, men tji fick jag.
Den startade inte, batteri nu igen. Bilen är köpt ny 2006 och varje vinter har det varit nåt, första var det några kablar till batteri som bilfirman bytte, garanti 3 år.
Andra året var det fel på batteri så de bytte batteri,och nu ringde jag bilfirman som sa, troligen något som drar ur, antagligen bagagelampan, verkar vara vanligt, ringde min son och berättade jag blev först arg på bilen och sedan så besviken att jag grät. Minsta motgång och jag gråter.
Sonen skall komma imorgon och hjälpa mig starta med startkablar (har egna)och skruva bort lampan. Sen får jag köra omkring ett tag för att ladda upp.
Jag måste ha bilen för att kunna åka till kyrkogården och tända ljus hos min dotter inför julen och när jag handlar för jag orkar inte bära tunga kassar mina händer klarar inte det.
Som tur är har jag väldigt kort bit till mataffärerna så jag kunde gå och handla lite lättare saker.
I övrigt håller jag på att småpynta lite. Skall baka vetebröd så är allt klart sen med baket. En del kan man ju inte göra för långt i förväg när det gäller maten har ju några dar till på mig. De här är ju ändå trots allt bagateller mot det som hänt min älskade dotter.