onsdag 25 juni 2008

84. Duktig

Ja, jag tycker jag varit duktig nu ett par dar. När man har tv apparater i flera rum och dator mm så blir det en massa sladdar som ligger och skräpar och är i vägen när man skall städa och dessutom så ser det så fult ut.
Problemet är för mig att jag måste dra sladdar från ena änden på lägenheten till den andra så det blir åtskilliga meter och skarvar.
Köpte plastlister som man kan sätta upp överst på väggen mot taket, skall klistras men se det håller inte för vilken vägg är rak, så det blir till att borra och skruva fast. Som tur är har jag egen borrmaskin så jag gör allt själv men det är svettigt stå med armarna över huvudet. Så mycket snyggare det blir men oj, måste köpa många flera plastlister att gömma sladdar i så det blir till att ta en tur nån dag till det stora köpcentra och ÖB för där är dom billig, i mitt tycke, får köpa den stora sorten för att få plats med 3-4 sladdar i.
Så nu känner jag mig rätt duktig och nöjd med det jag gjort idag.
Skulle behöva nån som har en kraftfull betongslagborr för att borra genom dessa hårda betongväggar min slagborr är alldeles för vek för sånt.
Som jag har stått och tjuras och svettas och borrat när jag skall sätta upp nåt. Men det har gått jag är envis med sånt.
En bra kvinna reder sig själv är ett bra måtto. Men med tunga lyft behövs en stark man. Får ragga upp en sån när jag behöver nåt tungt att bära. Hihi, hmm.
Vädret ja, varmare har det väl kunnat vara men vi har sol mesta delen av dagen, skönt så.
Hoppas ni får en fin semester ni som börjat den. Här i västernorrland har vi det bästa vädret oftast. Sol, hav vacker natur med kuperad terräng.