måndag 3 maj 2010

443. Shopping

Tog mig i kragen åkte till Birsta och handlade, först lite smått på Rusta, sedan till Plantaget och köpte penseer, letade en passande kruka låg och vid för att sätta rosor i men hittade ingen, suck. Hoppas blomsterhandeln har en till den bukett jag skall sätta hos min dotter på Torsdag.
Sedan blev det Bauhaus, första ggn jag är där. Kom hem med 2 nya stolar i metall att sätta på balkongen har 4 plast och en i riktigt trä den är bra och bekväm men har lessnat på plaststolarna.
Glömde att jag måste handla lite mat också så jag tog svängen in till Lidl och handlade lite vi har ju den affären här också där jag bor.
Så är det till att bära in allt, 2 ggr fick jag gå, tungt men ensvis som jag är trots jag vet att jag blir alldeles slut och får värk i händerna så gick jag bara 2 ggr. Bra motion för benen kanske men, men.
Skall åka och plantera på Carolas viloplats så där är fint till Torsdag. Min fina älskade flicka, så jag saknar dig, det är vansinne att jag skall gå till en sån plats, att du inte är här så jag kan se dig när jag pratar med dig.
Jag vet du är med mig, men det räcker liksom inte, jag vill se hela dig, krama dig här och nu. Det finns ett stort tomrum här, hela,hela tiden.