torsdag 28 februari 2013

608. Det tinar ute och solen visar sig

Nu har det varit sol och plus + grader ute mer än en vecka snart. Mars månad är snart här bara en dag kvar. Snöhögarna sjunker ihop lite men så smutsigt och blött det är på vägarna och halkigt där snö och is ligger kvar.
Så klart lär det väl bli en del bakslag med lite snö och gråkallt. En typisk vår där vädret växlar snabbt men vi går ändå mot våren.
Nu i mars skall bilen besiktigas igen men det borde gå bra nu med har ju inte kört så mycket denna vinter.

I alla fall har det värsta onda i kroppen, värken, svullnaden gett med sig. De prover jag lämnade när jag varit hos läkaren visade att alla prover var normala. Vet i sjutton vad som hände, nån slags virus eller...?
Övrig värk som atros i fingrar och ont i nacke, arm muskler de finns kvar, den blir inte bättre med åren den  är här för att stanna. En solig varm vår och sommar lindrar den värken.

I början av juni åker jag ned till min dotter som bor söderöver och träffar dotterson och dotterdotter mfl också. Skall bli så roligt.
Dotterdottern tar examen nu i sommar efter att studerat i över 5 år efter gymnasiet. Den tjejen är otroligt ambitiös och tänker framåt. Så stolt över henne.
I övrig de små barnbarnen växer upp de med och det är otroligt så fort tiden går. De minsta är 5 år, en tös, den andre är 1 år och 8 månader, en pojke, huga så tiden går. 
Ibland undrar jag vad detta år skall föra med sig, hoppas ju att det dåliga blir bättre och att det blir ett bra år för alla mina. Givetvis hela världen om det nu vore möjligt men önska kan man ju.
Saknaden efter min Carola den kommer aldrig ändras och den är svår att leva med men den är hanterbar nu om än det går i vågor så måste jag ju fortsätta att njuta av dem jag har här för jag älskar dem alla.
Jag är medveten om att sorgen kommer in i mitt liv igen men det är en annan slags sorg, min mor är 91 och blir 92 i aug. hon är pigg nu men så klart åldern tar ut sin rätt precis som hos de flesta av oss som får leva ett helt långt liv, ja i över 90 år är ju ett väldigt långt liv.
Äch, inte lönt tänka på det, för om morgondagen vet ingen. 

Delar