måndag 22 september 2014

646. Jo då

Visst blev det en tur till Birsta Köpcentra för att köpa i första hand en massagekrage m värme också i. En eldriven. Och där av alla ställen träffade jag en fd arbetskamrat som slutade några år efter mig.
Han berättade att han för 2 år sedan råkade ut för cancer han med i ansiktet på höger sidas käkben men nu mådde bra, det syntes inte så mycket fast de tagit bort en bit. Men trots det roligt träffa fd arbetskamrater.

Sedan passa på att handla på MAXI Supermarket och så Jysk för att köpa några lyktor bla några för att hänga upp på min dotters viloplats, jag har andra men de här är en aning mindre och är bra nu den här tiden innan snön och kylan kommer passar precis med ett av de mindre gravljusen där. Känns varje gång jag åker till graven får jag en ångestsmäll i magen. Jag har hela tiden förnekat för mig själv att den platsen finns jag kan bara inte acceptera det trots sten med namn o allt. Jag nollställer mig själv fullkomligt, allt tar jag hemma då faller jag rakt ned i det svarta. Numera kan jag ta mig upp bara jag fått ut all smärta så lugnar jag ner mig det är ju trots allt inget jag kan göra och ett måste för att leva den tid jag har.

Nåväl massagekragen var bra och mjukar upp mina spända halsmuskler och axlar. Har alldeles för mycket spänningar där.

Ute har det varit varmt kring +20 gr på dagarna och sol. Så skönt. Nu igår söndag regnade det men är sol igen idag.
Sonen är ute på affärsresa först Tyskland sedan Belgien denna gång. Det är hans arbete att resa runt i världen och mycket har han förstås sett. Så klart blir det lite jobbigare för övriga familjen för mamman att ta hand om de små barnen tösen 6 1/2 och killen 3 år men men... det har han gjort nu i 15 år om inte mer.

Fotad innan jag bytte lyktor men de kommer tillbaka till vintern för de är tåligare en de jag har nu. Begonian får jag ta bort också den är inte lika fin nu.