tisdag 12 april 2011

531. Service

I morse var det tjock dimma här överallt och jag som skulle åka iväg klockan 13.00 för att service på bilen kostnad, 3595 kr. Hutlöst dyrt.
Igår var det fint väder så då var jag och tvättade bilen inför dagen service på bilen.
Tidigt i morse började de sopa vägarna runt huset och som det dammar så var det med den tvätten men ok det är ju damm och all annan smuts är ju borta i alla fall.
Väl hemma igen från bilservicen så var det bara att rulla ut sommardäcken och lyfta in dem i bilen för nu skall däcken skiftas, inga vinterdäck efter 15 april.
Tycker dom blir tyngre och tyngre för varje år att lyfta in i bilen vad det nu kan bero på. Jag äldre, njae måste vara luften de blåser in i däcken eller hur.
Tinar gör det i alla fall för snön drar sig sakta tillbaka och högarna krymper men jag önskade att det vore lite varmare.
Så här blev fotosmycket på min dotter inte det allra bästa avfotat av mig men svårt eftersom det blänker så, men jag är så nöjd och hennes namn står på baksidan. Nu kan jag bära det nära mitt hjärta, saknar henne så hemskt. Kan nog aldrig förstå att hon inte är här med oss det verkar så omöjligt fortfarande och gör så obeskrivligt ont.