måndag 3 april 2017

672. Lång tid sedan sist

Det var länge sedan jag skrev något här. Men det har varit en del att ta tag i.
5 av de mina har haft födelsedag i slutet på januari. En har haft födelsedag i mars.
Var på ettårs kalas hos yngsta barnbarnsbarnet i slutet januari.
Sedan har ett av mina barnbarn gift sig, för några veckor sedan. Själv fick jag en kallelse för en förundersökning av mina ögon, på grund av grå starr. Fick sedan en kallelse för operation av båda ögonen den 29 mars, men fick telefon från Ögon Centrum, att de måste ändra tiden och att jag skall få en ny kallelse. Jag blev väldigt besviken, för jag hade inställt mig mentalt på, att få det gjort. Nu får jag vänta igen, men hoppas få min operation denna månad. Jag har redan väntat sedan i september 2016. 
Idag var jag och besiktigade bilen, gick så där, fick anmärkning på vänster bak broms, att den inte var bra. Så jag körde direkt till bilverkstan, fick en tid för kontroll av brom och åtgärd.  
Kan vara så enkelt att den kärvar och behöver smörjas. Jag kör väldigt lite så då kan bromsarna börja kärva. Behöver bromsa oftare.  😊 
Vädret har varit lite upp och ned. Det började med att bli ganska behagligt med sol och varmgrader så all snö försvann. Sedan kom bakslag, vilket är att vänta här denna årstid. Det kom en massa snö inte så varmt, grått och sedan regn, så snön försvann igen.
Våren tar nya tag hoppas jag. 💗

Yngsta barnbarnsbarnet på 1 års dagen, kladd med egen tårta.