onsdag 12 maj 2010

447. Annons



Den 6 maj 2010.
Dessa två annonser hade jag i två av våra tidningar. Sundsvalls tidning svartvit, Sundsvalls Nyheter (gratis) i färg. Idag är det exakt det datum för 6 år sedan som annonserna om min dotters bortgång stod i 2 av tidningarna, Sundsvalls Nyheter fanns inte då utan då var de i Dagbladet och ST.

446.Städning

Igår var jag, min syster, bror och svåger och städade hos min mor. De har bytt ut alla fönster i hennes lägenhet så det blev till att ha storstädning och fönsterputs där. Från kl.11.00 till 15.00. Svettigt men nu är det gjort, skönt för henne, skönt för oss.
En solig dag och alla fönster mot solen.
Vilade en stund och åt middag, sedan iväg till apoteket och sedan handla.

Även idag skiner solen men värmen då? Än är den inte här men det börjar bli lite grönare på en del ställen.
Skall inte göra nåt särskilt mer än kanske sitta ned och kuta upp lite då och då när jag kommer på att jag borde göra nån nytta. Tvätta blir det nog men tvättmaskin sköter ju det.
Fattar inte men nu har jag haft snurr i huvudet sedan fredags och det vill inte riktigt gå över, känns otäckt och blir illamående och har dålig balans, vågar knappt gå ut för de kan ju tro jag är på lull lull men jag dricker inte men de vet ju inte andra. Ja, ja bara att vänta ut som alltid. Tror det blev för mycket med 6 årsdagen och så hade jag mamma hos mig 2 dar, en natt, samtidigt. Vi vet ju hur dessa årsdagar är man mår dåligt före och ett tag efter, för då är det så oerhört påtagligt. Hela kroppen är spänd. Nåt man får leva med också, kroppen tar slut det är bara så det är. Tankar och smärta över förlusten den finns alltid med. Behövs så lite för att man tippar över.