lördag 20 december 2008

154. Hjälp av sonen


Jul i mitt rumsfönster 2008

Min son kom och vi fick igång bilen med startkablarna men först tog vi bort lampan till bagageutrymmet som bilfirman rekommenderade. Bara det att lampan inne i bilen och klockan inte heller lyser. Suck. Får åka in efter helgerna till bilfirman och ta dem i hampan.
Så åkte sonen och jag till Biltema i Birsta och jag köpte en bilbatteriladdare de är inte så förfärligt dyra kostade 250 kr men det var ju inte planerat att få extra konstnader så här inför jul.
Bilen behövde gå ett tag och det är omkr.6 km till Birsta köpcentra en väg och nu kunde jag också passa åka till kyrkog och tända ljus för min dotter det ligger 3-4 km en väg från där jag bor, åker dit inför julafton också, tog en extra sväng och köpte mig en hamburgare också vilket inte är så vanligt men det här tog musten av mig för idag.
Hoppas bara nu att bilen startar frivilligt i morgon.
Har nästan allt klart inför julafton, lite bullbak och så torka alla golven inte så farligt men ack så trög jag är.
Mitt lilla barnbarn drygt 10 månader, min sondotter, har fått vattkoppar, fick utslag i går och i dag är hon alldeles prickig sa sonen. Men hon babblar på sitt babyspråk som vanligt, även i telefon. Skall visst vara över till julen men hon är lite besvärad av klåda så föräldrarna får inte så mycket sömn.